Çukurova Belediyesi Mola Evi'nde çocuk için resim kursu

22 Temmuz 2022 Cuma 10:30
Çukurova Belediyesi Mola Evi'nde çocuk için resim kursu
ÇUUKUROVA Belediyesi’nin Mola Evi, sanata meraklı çocuklara yaz kursları kapsamında kapılarını açtı. Resim sanatını sevdirmek ve geleceğin ressamlarını yetiştirmek için açılan kursa çocukların ilgisi büyük oldu. 
Karakalem, animasyon boyama teknikleri, yağlı boya ve çizim çalışmaları hakkında eğitimlerin verildiği kursta, uygulamalı olarak da çocuklara resmin incelikleri anlatılıyor. İki ay boyunca verilecek bu sanat etkinliğinden 7 ile 14 yaş arasındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Kursa katılan minikler, resme karşı duydukları ilgiyi şimdi pratiğe dökmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, Belediye Başkanı Soner Çetin’e bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Resim kursunun içeriği hakkında bilgi veren resim öğretmeni Ceren Uslu, sanatın birleştirici ve yaratıcı gücüyle çocuklara resmi sevdirmeye çalıştıklarını belirterek, çocukların hayallerini nasıl çizeceklerini öğretmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Soner Çetin, sanatın her alanından spora, hobi etkinliklerinden sosyal becerilere kadar onlarca branşta kurslar açtıklarını belirtti. Tüm Çukurovalıları ücretsiz eğitimlere davet eden Çetin, çocuk ve yetişkinler için açılan kurslara ilginin büyük olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.