Ceyhan'da Kadın Eli Birimi vatandaşların günlük hayatına destek veriyor

20 Eylül 2022 Salı 12:29
Ceyhan'da Kadın Eli Birimi vatandaşların günlük hayatına destek veriyor
CEYHAN Belediyesi Kadın Eli Birimi, ilçenin her bölgesinde vatandaşların günlük işlerine destek veriyor. 
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kadın Eli Birimi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye personelinin maddi-manevi yanında yer aldığı hemşehrilerinin günlük işlerine de yardımcı olduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ekiplerimiz örneğin tarlada biber topluyor. Şu an salça mevsimindeyiz. Kadın eli ekibimiz Ceyhanlılarımız'ın salça yapım sürecinde yanında yer alıyor. Özenle dalından koparılan biberler, domatesler organik salça halini alıyor.  Kızlarımız Ceyhan’a önemli bir kültüre sahip ekmek yapımında da ailelerimize yardım ediyor.  Yufka açıyor, sacda ekmek yapıyor” dedi. 
İlçede sosyal belediyeciliğin örneklerini sunmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Erdem, “Örnek olması ümidiyle belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Kadın Eli Birimimiz ilçemizin dört bir yanını gece gündüz dolaşıp ihtiyaç sahibi ailelere her türlü desteği sunuyor. Elbette yolumuzu, parklarımızı, sosyal kültürel etkinliklerimizi, kaldırımlarımızı göz ardı etmiyoruz. İlçe genelinde temizliği elden bırakmıyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadının elinin değdiği her şey çok farklı ve çok güzel oluyor. Bir kadın belediye başkanı olarak anne şefkati ile ve Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda hizmetimizi gururla, onurla sürdürüyoruz” diye konuştu. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.