Ceyhan Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya yardım eli

19 Mart 2023 Pazar 11:41
Ceyhan Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya yardım eli
CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kadın Eli Ekibi ile birlikte Şanlıurfa’da selden zarar gören vatandaşlara yardım götürdü, çorba ikramında bulundu.
Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremler nedeniyle önce Ceyhan’daki vatandaşların ve ilçeye gelen depremzedelerin dertlerine derman olmaya çalışan, ilçede depremden kaynaklı sorunları çözmek için mücadelesine devam eden, bu arada deprem bölgesindeki tüm illeri tek tek gezerek vatandaşların yaralarının sarılmasına destek veren Başkan Hülya Erdem, bu kez Şanlıurfa’da depremden sonra sel felaketiyle mücadele eden insanlara Ceyhan’ın dost elini uzattı.
Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Ekibi ile birlikte bölgeye yardımlarını götüren ve çorba ikramında bulunan Başkan Hülya Erdem, “Yaralarımızı birlikte saracağız. Bu kötü günleri hep birlikte, kardeşçe, dostça aşacağız” diye konuştu.
‘ACILAR YAŞAMAYALIM’
Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Şanlıurfa CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ, Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban ile selden zarar gören afetzedelerle bir araya gelen Başkan Hülya Erdem, “Dayanışmayla birlik ve beraberlikle insanlarımızın yanında olmaya, acılarımızı paylaşmaya, yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız. Depremler ve sel nedeniyle hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.