Cemal Ali Alwattar dünya şampiyonu oldu

07 Haziran 2022 Salı 15:22
Cemal Ali Alwattar dünya şampiyonu oldu
SEYHAN Belediyesi’nin desteğiyle 7’nci Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda Adana’yı temsil eden Cemal Ali Alwattar, büyükler kategorisinde şampiyon oldu.
Başarılı sporcu Cemal Ali Alwattar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın desteğiyle İstanbul’da 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 7’nci Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Turnuvası’nda rakiplerini yenerek, büyükler kategorisinde dünya kupası kazandı. Şampiyon Alwattar zorlu müsabakaların ardından kupasıyla birlikte Başkan Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.
Kupayı Adana’ya getirmekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Cemal Ali Alwattar “Bizi destekleyen ve moral aşılayan Başkanımız Akif Kemal Akay’a yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.
Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini kaydeden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da başarılı sporcunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Akay “Bizler sporun ve sporcunun daima yanında yer alıp onları destekledik. Başarılı sporcumuz Cemal Ali Alwattar da dünya kupasını Adana’ya getirerek hem desteğimizin amacına ulaşmış olduğunu gösterdi hem de bizleri gururlandırdı. Sporcumuza bundan sonraki spor yaşamında da başarılar diliyorum” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.