ÇARDAK VAR OTURAK YOK!

Adana’da Seyhan Nehri kenarına kurulan mesire alanında yapılan çardak içinde oturak olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

23 Haziran 2022 Perşembe 15:01
ÇARDAK VAR OTURAK YOK!

Mesire alanında çardak ve oturak yok 
Adana’da Seyhan Nehri kenarına kurulan mesire alanında yapılan çardak içinde oturak olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesinde Seyhan Nehri kıyısında eski baraj olarak adlandırılan yere yapılan mesire alanı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.  Vatandaşlar şehrin merkezinde kentin stresini atma imkanı buluyor.  Hem ormanlık bir alan olması hem de nehir kıyısı olması eski barajın büyük ilgi görmesine neden oluyor. Ancak yapılan mesire alanında oturacak yerlerin az olması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Özellikle yapılan çardakların içine oturak yapılmaması vatandaşı isyan ettirdi. Yazın Adana’da gölge yer arayan vatandaşlar çardağa geliyor ancak oturak yapılmadığı için çardak vatandaşlar tarafından kullanılamıyor. Vatandaşlar yetkililerin çok güzel düşünerek çardak yaptığını belirterek, “Bu çardakta oturak olmadığı zaman buranın hiçbir önemi kalmıyor. Çok acilen bu çardaklara oturaklar yapılmalı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
HaberAdanaSEYHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.