Çalınan motosiklet bulunup sahibine teslim edildi, 1 şüpheli gözaltında

26 Ocak 2024 Cuma 15:43
Çalınan motosiklet bulunup sahibine teslim edildi, 1 şüpheli gözaltında

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () –OSMANİYE’nin Düziçi ilçesinde bir evin bahçesinden çalınan motosiklet, jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığınca, Yarbaşı Beldesi'nde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini ve adresini kısa sürede belirledi. Düzenlenen baskın sonucu A.G. yakalanarak gözaltına alınırken, evinde sakladığı hırsızlığa konu motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.