Büyükşehir’den Kozan’da iftar

05 Nisan 2023 Çarşamba 14:17
Büyükşehir’den Kozan’da iftar
ADANA Büyükşehir Belediyesi, Kozan Belediyesi ile birlikte Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay Meydanı’nda iftar organizasyonu düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi ile Kozan Belediyesi’nin Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay Meydanı’nda verdiği iftar yemeğine ilçe halkı yoğun katılım gösterdi. Kozan’a çok önemli hizmetler yaptıklarını ve birkaç köy yolu eksiğinin de bu yıl tamamlanacağını belirten Başkan Zeydan Karalar, Kozan halkının sevgisine layık olmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.
Kozan’a doğalgaz gelmesi için çalışma gerçekleştirildiğini, bu nedenle yolların kazıldığını, normalde bu çalışma için belediyeye para ödenmesi gerektiğini ama halkın doğalgaza ulaşmasının önündeki zorlukları azaltmak için bu ödemeyi talep etmediklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, kışa girmeden kazılan yolların da yapılacağını açıkladı.
‘BARIŞ, DİNGİNLİK VE GÜZEL SÖZ İSTİYORUZ’,
Ramazan ayını, insanların düşmanlıkları bir kenara bırakması, kucaklaşması ve barışması dolayısıyla çok sevdiğini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Ülkemiz de artık barış, dinginlik, iyi söz istiyor. Kötü söz, hakaret, kavga istemiyoruz. Artık ülkemizde de huzur, barış ve sevgi ortamı hakim olsun istiyoruz. Ramazan Bayramı’na güzellikler ve huzur içinde girmeyi istiyoruz. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum. Hiç merak etmeyin bu kardeşiniz sizin için 24 saat çalışmaya devam edecek” dedi.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da iftar programı için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.