Büyükşehir, bir köprünün daha temelini attı

15 Ocak 2023 Pazar 11:26
Büyükşehir, bir köprünün daha temelini attı

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler ve Levent mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temelini attı.  
Levent Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana milletvekilleri, siyasiler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve bölge halkı katıldı. Törende söz alan muhtarlar, hizmetlerinden ötürü Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.
Kentin dört bir yanında, halkın kendilerine oy verip vermediğine bakmadan, yoğun hizmet götürdüklerini, önceliği ihtiyaçlara göre düzenlediklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir ilçesine önemli yatırım yaptıklarını açıkladı. Köprünün çok sayıda mahalleyi etkileyeceğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, başka yeni köprü ve hizmetlerin de müjdesini verdi. Yüreğir’e yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, rekor seviyede asfalt döküldüğünü, ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece kararlı olduklarını bildirdi.
‘ADANA EMİN ELLERDE’
Adana’da çok daha büyük ve önemli hizmetler vermek için hazırlık yaptıklarını anlatan Başkan Zeydan Karalar, gelir çoğaldıkça hizmetin ve sosyal yardımların artacağını bildirdi. Başkan Zeydan Karalar, “Hiç merak etmeyin Adana emin ellerde. Bu kardeşiniz gece gündüz sizin için çalışmaya devam edecek” dedi.
Başkan Karalar, konuşmasının ardından Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler ve Levent mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temelini attı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.