Bucakçayır Spor Kompleksi'nde sona gelindi

11 Nisan 2023 Salı 15:50
Bucakçayır Spor Kompleksi'nde sona gelindi
NİĞDE Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bucakçayır mevkisinde yapımı devam eden spor kompleksinin 45 gün içerisinde hizmete açılacağını söyledi.
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bucakçayır Spor Kompleksi'ndeki çalışmalarla ilgili basın açıklaması yaptı. Kompleksteki 2 sahanın bitmek üzere olduğuna değinen Özdemir, birinin doğal çim, diğerinin ise sentetik çim saha olacağını kaydetti. Özdemir, "Birinde 500 kişilik betonarme tribün bir tanesinde de 750 kişilik çelik tribün var. Burası inşallah Niğde’nin spor alanında altyapısını oluşturacak.  Şu an iki tane sahamızın inşaatı devam ediyor ve en geç 45 gün içinde hizmete açılacak" dedi.
'TÜM SPOR DALLARINDA TESİSLEŞMEK İSTİYORUZ.'
Bu bölgeye sadece futbolla ilgili değil tüm spor alanlarında tesisler kazandıracaklarını söyleyen Başkan Özdemir, “Hemen yan taraftaki eski arıtmamızın olduğu yere, tenis, basketbol, voleybol sahaları yapacağız. Buraya uluslararası turnuvaların oynayacağı tenis kortları yapacağız. Basketbol sahaları ve kay kay alanları yapacağız. Sadece futbolda değil tüm spor dallarında tesisleşmek istiyoruz. Bucakçayır'da yapılan çalışmalara baktığımızda çelik tribün bitmiş durumda, betonarme tribünün halihazırda yüzde 80'i tamamlandı, suni çim saha ise tamamlandı, doğal çim sahanının ise yüzde 40'ı bitmiş durumda. Tesisi çeviren koruma duvarımızı tamamladık, giriş takının ise yüzde 50'si bitmiş durumda. Şehrimizi sporun her türlüsünün yapıldığı bir sporcular şehrine dönüştürmeye kararlıyız. Bu konuda çalışmalarımız hiç durmadan devam edecek” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.