Başsavcı Arısoy, göreve başladı

18 Temmuz 2022 Pazartesi 16:59
Başsavcı Arısoy, göreve başladı
OSMANİYE Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Uygur Kaan Arısoy, görevine başladı.
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Haziran 2022 Hakimler ve Savcılar Kararnamesiyle, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken, yerine de Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy görevlendirildi.
Osmaniye’ye gelen Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, görevine başladı. Başsavcı Arısoy, yayımladığı göreve başlama mesajında, “Hâkimler ve Savcılar Kurulunun 19.06.2022 tarih ve 904 sayılı kararıyla Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanmış bulunmaktayım. Çukurova’nın kadim şehri Cebelibereket Vilayeti ve şehitler diyarı Osmaniye’mize hizmet etmenin heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Görevim süresince 'Adalet Mülkün Temelidir' düsturu doğrultusunda en iyi şekilde hizmet verme azim ve gayretinde olacağım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.