Başkan Uludağ: Doğru habercilik anlayışıyla üreten gazetecilere her zamankinden daha çok ihtiyaç var

11 Ocak 2023 Çarşamba 12:59
Başkan Uludağ: Doğru habercilik anlayışıyla üreten gazetecilere her zamankinden daha çok ihtiyaç var
SARIÇAM Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen teknolojiyle birlikte toplumun doğru ve dürüst habercilik anlayışıyla emek üreten gazetecilere her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyledi.
Başkan Bilal Uludağ’ın ev sahipliğinde Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, ulusal haber ajanslarının temsilcileri ile yerel gazete, televizyon, radyo, ve internet sitesi çalışanları katıldı. 
Yemekte konuşan Başkan Bilal Uludağ, gelişen teknolojiyle birlikte toplumun doğru ve dürüst habercilik anlayışıyla emek üreten gazetecilere her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirtti. Gazeteciliğin, kamuoyunun haber alma hakkının karşılanması ve doğru bilgilendirilmesi noktasında, demokrasinin vazgeçilmez ve yeri doldurulamaz bir unsur olduğuna dikkat çeken Uludağ, "Sarıçam Belediyesi olarak gücümüz yettiğince, imkanlarımız ölçüsünde,  samimiyetle gazetecilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Üç yıla yakın süren zorlu salgın koşullarında halkımızın habersiz kalmaması için fedakarca bir gayret ortaya koyan basın mensuplarımıza, şahsım, kurumum ve Sarıçamlı hemşerilerimiz adına bir kez daha takdirlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Yalanın karşısında, gerçeğin yanında duran, zorlu koşullara ve türlü imkânsızlıklara rağmen özveri ile görev yapan yerelden-ulusala tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, görevi başında hakkın rahmetine kavuşan basın şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.