Başkan Özyiğit, çalışmaları yerinde inceledi

19 Aralık 2023 Salı 16:47
Başkan Özyiğit, çalışmaları yerinde inceledi
YENİŞEHİR Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’nde yürüttükleri yol ve kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Yenişehir Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan sokaklarda yol ve kaldırım yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Son olarak Eğriçam Mahallesi, 2256 numaralı sokaktaki çalışmaları inceleyen Başkan Abdullah Özyiğit, bölgedeki vatandaşları da ziyaret ederek, görüş ve önerilerini aldı. Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Okan Merzeci Bulvarı’nı birbirine bağlayan 2256 numaralı sokaktaki çalışmaları inceleyen Başkan Özyiğit, “Burası oldukça yoğun bir sokağımız, yolu aşınmıştı. Tabi Eğriçam’ın büyük bir kentsel dönüşüme ihtiyacı var bunu da önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz. Ama bu sürede yollarımızın yenilenmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Mahalledeki en işlek sokağı yeniliyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun ama asıl yenileme önümüzdeki dönem Eğriçam’da yapacağımız kentsel dönüşüm olacak” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.