Başkan Özdemir: Ekiplerimiz her an görev başında

26 Ocak 2024 Cuma 13:55
Başkan Özdemir: Ekiplerimiz her an görev başında
NİĞDE Belediyesi'ne bağlı ekipler, kent merkezinde karla mücadele çalışmalarına başladı. Ekipler, ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
Niğde’de de beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinden itibaren başladı. Yoğun kar yağışının etkili olduğu kent merkezinde, Niğde Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için bulvar, cadde ve sokaklar ile kaldırımlarda; kar küreme, tuzlama ve solüsyon atma çalışmalarına başladı. 30’u kaldırım ekibi olmak üzere karla mücadelede görev alan çok sayıda personel, 6 adet bıçaklı kar küreme ve tuzlama aracı, 2 solüsyon atma aracı, 2 ATV, 2 JCB ve 1 greyder ile kent genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, teyakkuz halinde olan karla mücadele ekibinin kar yağışının etkili olmaya başladığı sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başladığını belirtti. Karla mücadele çalışmalarının şehrin her noktasında devam ettiğini ifade eden Başkan Emrah Özdemir, "Karla mücadele hazırlıklarını önceki aylarda yapmıştık. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tüm cadde ve sokaklarda kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına başlandı. Ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Tüm ekiplerimiz, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için günün 24 saati görev başında olacak” dedi.
Karla mücadelede yeterli ekip ve iş makinesi parkına sahip olduklarını belirten Başkan Özdemir, kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde atlatılması için ekiplerin hep teyakkuzda olacağını kaydetti. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.