Başkan Karalar, mahallelerde sorunları dinliyor

23 Ocak 2023 Pazartesi 13:49
Başkan Karalar, mahallelerde sorunları dinliyor
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı mahalleleri gezerek, halkın sorunlarını birinci ağızdan dinleyip, çözüm üretme kararlılığını sürdürüyor.
Dağ, ova ve deniz kıyısındaki ilçelerde, merkez ve kırsalda, kentin dört bir yanında halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar hafta sonu Seyhan ilçesinde Yalmanlı, Koyuncu, Camuzcu, Kayışlı, Karayusuflu, Serinevler, Salmanbeyli, Dervişler, Mürseloğlu, Çaputçu, Köylüoğlu mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Zeydan Karalar’ı sevgi gösterileriyle, çiçeklerle karşılayan Seyhanlılar, her mahallede adeta miting alanı oluşturdu. Başkan Zeydan Karalar’a Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana milletvekilleri, siyasiler, bürokratlar eşlik etti. Gittiği mahallelerde halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, mahalleleri gezerek, halkı dinleyip, eksikleri yerinde görme, talepleri alma ve çözüm üretme konseptini, kararlı şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Adana’nın dört bir yanındaki mahallelerde çok önemli hizmetler yaptıklarını anlatan Başkan Zeydan Karalar, “Çok zor şartlarda devraldığımız borç batağındaki belediyede başarılı olmamızı beklemiyorlardı. Biz yönetim anlayışımızın gerektirdiği şekilde çalıştık ve başarılı olduk, kötü tabloyu tersine çevirdik. Daha da iyi hale geleceğiz. Hizmet ederken de bize oy verilip verilmediğine bakmadan, kentin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılama konusunda hassas davranıyoruz” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.