Başkan Karalar, kırsalda ihtiyaçları dinliyor

24 Ocak 2023 Salı 11:37
Başkan Karalar, kırsalda ihtiyaçları dinliyor
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal ve merkez mahallelerde sorun dinlemeye, eksikleri birinci ağızdan tespit etmeye devam ediyor.
Karataş ilçesinde Sirkenli, Çağrışlı, Kesik, Kızıltahta, Çukurkamış, Çimeli, Yüzbaşı, Oymaklı ve Helvacı mahallelerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar’a siyasiler, milletvekilleri ve bürokratlar eşlik etti. Sorunları dinleyen Başkan Zeydan Karalar, vatandaşın ihtiyaç ve isteklerine yönelik çalışmalar başlattı. Başkan Karalar, halkın isteklerine popülist yaklaşmadıklarını ve bundan sonra da gerçekçi olacaklarını belirterek, yapılabilecek ne varsa hayata geçireceklerini belirtti. Belediyede gerçekleştirdikleri mali disiplin ve doğru yönetim anlayışıyla, büyük hizmetleri borçlanmadan yapabilir hale geldiklerini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, ulaşılmayan, sorunlarıyla ilgili çalışılmayan kırsal mahallenin neredeyse kalmadığını kaydetti. Halka daha fazla hizmet götürmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Karalar, oy verip vermediğine bakmadan, eşit hizmet verme anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.