Başkan Ay: 14 Mayıs'ta tarih yazacağız

09 Nisan 2023 Pazar 13:42
Başkan Ay: 14 Mayıs'ta tarih yazacağız
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, bugün açıklanacak olan milletvekili adaylarıyla birlikte omuz omuza vererek 14 Mayıs'ta tarih yazacaklarını söyledi. 
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ile beraberindeki il yöneticileri, ilçe koordinatörleriyle birlikte ilçeleri ziyaret etti. İlçe programlarının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Mehmet Ay, Sarıçam'dan başlayarak 4 günde 15 ilçeyi ziyaret ettiklerini anlattı. Başkan Ay, "SKM yönetimlerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte seçimlere yönelik hazırlık çalışmalarımızı son kez gözden geçirdik. İl ve ilçe ana kademelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte tüm teşkilatlarımız, her zaman olduğu gibi canlı ve diri. Biz her zaman, yarın seçim olacakmış gibi hazır olan bir partiyiz" dedi.
'ÇOK ÇALIŞIYORUZ'
Başkan Mehmet Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bugün açıklanacak olan milletvekili adaylarımızla birlikte Adanamız'ı kuzeyinden güneyine, karış karış gezeceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler yaparak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetlerimizin yaptığı hizmetlerin yanı sıra Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu anlatacağız. Var gücümüzle çalışarak Adana'mızda tarih yazacağız. Adana'da almış olduğumuz en yüksek oy oranına ulaşacağız ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı kıymetli hemşehrilerimizin de teveccühleriyle daha güçlü şekilde yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bugün açıklanacak milletvekili adaylarıyla birlikte omuz omuza vererek 14 Mayıs'ta tarih yazacağız" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.