Başarılı öğretme ödül 

29 Eylül 2022 Perşembe 11:45
Başarılı öğretme ödül 
MERSİN'in merkez Mezitli ilçesinde bir ilkokulda görev yapan Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
Alanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile 'haftanın öğretmeni' seçilen Mezitli Tepeköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan, İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca ile bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, mesleğine duyarlı yaklaşımı ve örnek çalışmaları ile eğitimde fark yaratan öğretmenimize yürekten teşekkür ederek, "Burcu İlarslan öğretmenime evlatlarımız için gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitim öğretim süreçlerinin başarılı olması öğretmenlerimize bağlıdır. Biliyorum ki Türkiye'nin her noktasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin geleceği için çok büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Bizlerin teşekkürü sizlerin çalışmalarının yanında az alır. Evlatlarımız için çalışan, emek eden, zorlukları aşarak onlara dokunan tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Sınıf öğretmeni Burcu İlarslan, takdir ve taltiflerinden ötürü Milli Eğitim Müdürü Koca'ya şükranlarını dile getirerek öğretmen olmaktan gurur duyduğunu ve bu ödülün motivasyonunu arttırdığını ifade etti. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.