Alkol gözlüğü takıp, penaltı atışı yaparak, trafik eğitimi aldılar

31 Aralık 2022 Cumartesi 13:07
Alkol gözlüğü takıp, penaltı atışı yaparak, trafik eğitimi aldılar

OSMANİYE’de, alkollü araç kullanımının insanlar üzerinde yarattığı korkutucu etkilerin hissiyatını yaşatmak amacıyla, vatandaşlara, “alkol gözlüğü” adı verilen gözlükle penaltı atışı yaptırıldı. Vatandaşlara, alkollü araç kullanımı ve alkolün insanı nasıl etkilediği konusunda bilgiler verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından sürücüleri trafik canavarına dönüştüren alkollü araç kullanımının insanlar üzerinde yarattığı korkutucu etkilerin hissiyatını yaşatmak amacıyla stant kuruldu.
Trafik polisleri, alışveriş merkezine gelen vatandaşları alkollü araç kullanımı konularında bilgilendirip, uygulamalı olarak alkol gözlüğü ile penaltı atışı yaptırıldı. Vatandaşlar alkol gözlüğü ile atış yaparak, topu filelere göndermeye çalıştı. Yapılan farkındalık çalışmasına 648 vatandaşın katılım sağladığı bildirildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.