Akdeniz Belediyesi’nden gençlere 19 Mayıs Bayramı hediyesi

22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:40
Akdeniz Belediyesi’nden gençlere 19 Mayıs Bayramı hediyesi
MERSİN'de Akdeniz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında gençleri Kapadokya gezisine götürdü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı kültür ve sanat evlerinde kutlama etkinliği düzenleyen Akdeniz Belediyesi,  üniversite sınavına hazırlanan gençleri de unutmadı. Merkezde eğitim gören gençler, hazırlanan otobüslere binerek, öğretmenleri gözetiminde yerli ve yabancı turistlerin Türkiye’de en çok tercih ettiği tarihi ve turistik yerlerden biri olan Kapadokya gezisine uğurlandı. Kendileri için hazırlanan 19 Mayıs sürprizi karşısında mutlu olan Akdenizli gençler, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkür etti.
KAPADOKYA’YI KEŞFETTİLER
Sürprizle ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise, “Etüt merkezimizde eğitim görüp üniversite sınavına hazırlanan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız dolayısıyla Kapadokya gezisi organize ettik. Kurtuluş Savaşımızın Mimarı ve Lideri Gazi Mustafa Kemal’in, Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimiz, bu geziyle hem Kapadokya’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı buldular, hem de 19 Mayıs Bayramımızın coşkusunu doyasıya yaşadılar. Gençlerimiz için elimizden gelen her türlü imkanı kullanmaya, onlar için çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.