Adana polisi, lösemi tedavisi gören Suriyeli çocukları lunaparka götürdü

07 Temmuz 2022 Perşembe 10:15
Adana polisi, lösemi tedavisi gören Suriyeli çocukları lunaparka götürdü

ADANA polisi, kentte lösemi tedavisi gören 22 Suriyeli çocuğu lunaparka götürdü. Doyasıya eğlenen çocukların ailelerine de Kurban Bayramı öncesi kıyafet ve erzak yardımı yapıldı.
Polis Eşleri Derneği Adana Şube Başkanı ve aynı zamanda Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin de eşi Nahide İnci, Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından takibi yapılan ve Adana’da lösemi tedavisi gören 22 Suriyeli çocuğu, aileleriyle birlikte ağırladı. Nahide İnci, Adana Polisevi’nde düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocuklarla yakından ilgilendi; onlara ‘Kurban Bayramı’ öncesinde kıyafet ve ayakkabının yanı sıra çeşitli oyuncak verirken, ailelerine de erzak yardımında bulundu. Polisevi’nde palyaçolar eşliğinde keyifli anlar yaşayan Suriyeli lösemi hastası çocuklar, daha sonra Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte lunaparka giderek, aileleri ve polislerle birlikte keyifli anlar yaşadı. Suriye’deki iç savaşta babasını ve eşini kaybedenlerinde aralarında bulunduğu çocuk ile anneleri, ilk kez lunaparka gidip çarpışan araba, atlı karınca ve çeşitli oyun gruplarındaki aletlere binerek keyifli anlar yaşadı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.