Adana'da sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti.

Adana'da serinlemek için Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına giren kimliği belirsiz bir çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu. Su altı polislerinin çalışmasıyLa sudan çıkarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

24 Haziran 2022 Cuma 15:14
Adana'da sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti.

Adana'da serinlemek için Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına giren kimliği belirsiz bir çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu. Su altı polislerinin çalışmasıya sudan çıkarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir çocuk, serinlemek için DSİ’ye ait sulama kanalına girdi. Bir süre sonra çırpınmaya başlayan ve çevredekilerden yardım isteyen çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu. Çocuğun akıntıya kapılarak kaybolduğunu görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri, kanalda arama çalışması başlattı. Yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden çocuğun cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
HaberAdanaBOĞULMAÖLÜM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.