Otomobil hırsızı yakalandı

Adana'da düz kontak yapıp çalıştırdığı 4 otomobili çalan, çalıştıramadığı 8 otomobilin de parçalarını söküp götüren Yılmaz K. (35) yakalandı. Hırsızlık anları, güvenlik kameralarına yansıdı.

15 Mart 2022 Salı 10:24
Otomobil hırsızı yakalandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, otomobilleri çalınan 4 kişiyle, araçlarından parça çalınan 8 kişinin şikayeti üzerine çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerdeki 200'e yakın güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüphelinin otomobilleri düz kontak yapıp çalıştırarak çaldığını belirledi, çalıştıramadığı araçlardan da teyp, hoparlör ve akü gibi malzemeler çaldığı saptandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Ekipler, şüphelinin, 2012'de 'yağma' suçundan tutuklanıp, 2019'da cezaevinden çıkan Yılmaz K. olduğunu tespit etti. Yılmaz K., Yüreğir ilçesi Ulutbatlı Hasan Mahallesi’nde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyete götürülen Yılmaz K.'nin ifadesinde, "Üşüdüğüm için otomobillere bindim. Bir süre oturduktan sonra da dayanamayıp çaldım" dediği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Park halinde bulunan çalıntı araçlar, sahiplerine teslim edildi. 

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişHIRSIZOtomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.