OSMANİYE'DE HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI: 9 KİŞİ TUTUKLANDI

OSMANİYE’de polisin uyguladığı asayiş operasyonlarında son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 131 kişi yakalandı, 9’u tutuklandı.

01 Mart 2022 Salı 17:44
OSMANİYE'DE HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI: 9 KİŞİ TUTUKLANDI

21-28 Şubat tarihleri arasında Osmaniye Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince  kent genelinde farklı noktalarda oluşturulan şok uygulamalarda, şüpheli 131 kişi yakalandı. Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise;  2 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 5 kurusıkı tabanca, 10 şarjör, 38 tabanca fişeği, 2 bıçak, çalıntı bisiklet, elektrikli soba, akü, 2  çalıntı tüp ve 52 metre elektrik kablosu ele geçirildi. Ayrıca, değişik miktarda uyuşturucu hap, 1,37 gram eroin, 38,32 gram metamfetamin, 5,7 gram bonzai ile 4,6 gram esrar maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen  9 şüpheli tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.