OĞLUNU ÖLDÜRENDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olay, 19 Ekim 2021'de Kozan ilçesi Tufanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam evde içki içen Osman Efeoğulları ile eşi Öznur Gülten Efeoğulları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Osman Efeoğulları, eşini dövüp bıçakla saldırmaya çalıştı. Bu sırada yere düşen bıçağı alan Öznur Gülten Efeoğulları, arbedede eşini bıçakladı.

03 Mart 2022 Perşembe 12:36
OĞLUNU ÖLDÜRENDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

ADANA'da şiddet gördüğü eşi Osman Efeoğulları'nı  çıkan kavgada bıçaklayıp öldüren Öznur Gülten Efeoğulları mahkemedeki savunmasında "Ölümle burun buruna gelen bir kadının kendisini savunmasını suç olarak göremezsiniz" dedi. Sanık Efeoğulları'nın kayınpederi Ziya Efeoğulları ise, "Oğlumun hayatı boyunca içki içtiğine, kumar oynadığına ve kavga ettiğine şahidim. Gelinimden şikayetçi değilim" diye konuştu. Öznur Gülten Efeoğulları'nın çocukları da annelerinden şikayetçi olmadı.

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişAdana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.