MERSİN'İN ANAMUR İLÇESİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN KİŞİ YAKALANDI

MERSİN'in Anamur ilçesinde uyuşturucu sattığı tespit edilen G.H isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi.

02 Mart 2022 Çarşamba 11:40
MERSİN'İN ANAMUR İLÇESİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN KİŞİ YAKALANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri,  torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarının, Antalya'dan uyuşturucu madde getirip ilçe merkezinde sattıkları tespit edildi. Kimliği belirlenen şüphelilerden G.H.'yi takibe alan ekipler, taksi aracılığıyla ilçeye eroin getireceği bilgisine ulaştı. Gece geç saatlerde takip edilen şahsın aracı durduruldu. Araçta yapılan aramada 80 gram eroin ele geçirildi. Aynı anda G.H.'nin evine de baskın yapan ekipler, bir miktar uyuşturucu ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 20 bin TL ele geçirdi. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen G.H. tutuklandı, P.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.