MERSİN'DE SOKAK CİNAYETİNİN ZANLISI YAKALANDI

MERSİN'de, Sokakta aralarında çıkan kavgada Sami Mert Pehlivan'ı (32) bıçaklayarak öldüren H.M.B. ile yanındaki arkadaşı D.G. yakalandı.

02 Mart 2022 Çarşamba 11:57
MERSİN'DE SOKAK CİNAYETİNİN ZANLISI YAKALANDI

 28 Şubat sabahı Tarsus ilçesi Eski Ömerli Mahallesi 1338 Sokak'ta meydana gelen olayda  Sami Mert Pehlivan ile yolda yürürken karşılaştığı kişilerle tartıştı, tartışma kısa sürede  kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklanan Pehlivan, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın olay yerinde can verdiğini bildirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Ekipler, Pehlivan'ı bıçaklayan kişinin H.M.B., yanındaki kişinin ise D.G. olduğunu tespit etti. D.G. olay yerinin yakınlarında, H.M.B. ise saklandığı evde yakalanıp gözaltına alındı.

Kasten yaralama ve tehdit suçlarından kayıtları olduğu belirlenen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişAdanaMERSİN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.