Kaçakçılık operasyonlarında 38:gözaltı

Osmaniye’de polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonlarında 38 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda ise 5 bin 207 paket gümrük kaçağı sigara, 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, nargile tütünü, dolu ve boş makaron ile yazılı senet ve banka kartları ele geçirildi.

11 Mart 2022 Cuma 14:39
Kaçakçılık operasyonlarında 38:gözaltı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kent genelinde 1-28 Şubat tarihleri arasında çok sayıda operasyon gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda 38 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilenlerden 1'i tutuklanırken, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 32 şüpheli ise emniyetteki ifadeleri sonrasında salıverildi.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ise 5 bin 207 paket gümrük kaçağı sigara,7 kaçak cep telefonu, 6 bin 500 gram nargile tütünü, 133 bin 100 dal boş, 22 bin 680 dal dolu makaron, 53 adet boş, 8 adet yazılı senet, 11 adet banka kartı, 1 adet sözleşme, sahte 100 ve 50 TL ele geçirildi. 

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişKAÇAKÇILIK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.