Çoraplara sarılı 40 tabanca ele geçirildi 3: gözaltı

Mersin'de polis ekiplerince bir evde yapılan aramada, çoraplara sarılı 40 tabanca, bin 77 fişek ve yapım aşamasında olduğu değerlendirilen 6 tabanca ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

23 Mart 2022 Çarşamba 11:11
Çoraplara sarılı 40 tabanca ele geçirildi 3: gözaltı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde C.K.'nin evinde silah bulundurduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Özel harekat polislerinin desteğiyle operasyon düzenlendi. Dolaplarda  çoraplara sarılı kullanıma hazır 40 tabanca, tabancalara ait bin 77 fişek  ile ayrıca yapım aşamasında olduğu değerlendirilen 6 tabanca ele geçirildi.

Evde bulunan C.K., R.K. ve Y.K. gözaltına alındı. Bulunan tabanca ve fişeklere el konulurken, şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
HaberKAÇAKÇILIKGözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.