Çöp çuvallarının arasından kaçak sigara çıktı

Osmaniye’de polisin şüphe üzerine durdurarak arama yaptığı TIR’daki çöp dolu çuvalların arasından, 19 bin 610 paket gümrük kaçağı sigara çıktı.

22 Mart 2022 Salı 11:14
Çöp çuvallarının arasından kaçak sigara çıktı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, haksız kazancın ve vergi kaybının önlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, kent güzergahlarındaki bazı noktalarda gerekli çevre güvenliği alınarak oluşturulan uygulama noktalarında, şüpheli araç ve şahıslar kontrol edildi. Ekiplerce durdurulan bir TIR’ın kasasında çöp dolu çuvalların olduğu ve sürücüsünün şüpheli hareketleri üzerine araç detaylı bir şekilde arandı. Araçtaki yükü tek tek indiren ekipler, çuvalların arasına gizlenmiş vaziyette 19 bin 610 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara imha edilmek üzere el konulurken, gözaltına alınan sürücü hakkında adli işlem başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişKaçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.