Nostalji tramvay hattı çalışmaları hızla ilerliyor

NOSTALJİ TRAMVAY HATTINDA ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ VATANDAŞLARIN CUMHURİYET MEYDANI'NI DAHA RAHAT KULLANABİLMELERİ İÇİN NOSTALJİ TRAMVAY HATTINDA YOĞUN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR. MART AYININ İLK HAFTASI TAMAMLANMASI PLANLANAN PROJEDE KOT FARKI GİDERİLDİ. RAYLARIN İMALATLARI TAMAMLANARAK ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI. ENGELLİ BİREYLERİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKETE GEÇEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, CUMHURİYET MEYDANI İLE SELEKLER ARASINDAKİ NOSTALJİ TRAMVAY HATTINDA RAYLAR İLE KALDIRIMLAR ARASINDAKİ KOT FARKINI GİDERDİ. FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI EKİPLERİ 350 METRELİK HATTIN RAY ONARIMINI TAMAMLAYARAK, ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE KALDIRIM İMALATLARINA BAŞLADI. BU ÇALIŞMA İLE MEYDANIN ENGELLİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN DAHA RAHAT KULLANILABİLMESİNE OLANAK SAĞLANIRKEN, CUMHURİYET MEYDANI'NIN ESTETİK GÖRÜNÜMÜNÜN VE KULLANILABİLİRLİĞİNİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR. MART AYININ İLK HAFTASI TAMAMLANACAK ÇALIŞMA KAPSAMINDA CUMHURİYET CADDESİ İLE SELEKLER ARASINDA BULUNAN GÜNEYDEKİ MEVCUT KALDIRIMLAR DA YENİLENECEK. AYRICA, 2 BİN 100 METREKARELİK MEYDAN VE KALDIRIM DÜZENLEMESİ YAPILACAK. ÇALIŞMALARIN MART AYININ İLK HAFTASINDA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR.

26 Şubat 2024 Pazartesi 12:15
Nostalji tramvay hattı çalışmaları hızla ilerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı daha rahat kullanabilmesi için nostalji tramvay hattındaki kot farkını giderdi. Rayların imalatları tamamlanarak çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları başladı.

Engelli bireylerin talepleri doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ile Selekler arasındaki nostalji tramvay hattında raylar ile kaldırımlar arasındaki kot farkını giderdi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri 350 metrelik hattın ray onarımını tamamlayarak, çevre düzenlemesi ve kaldırım imalatlarına başladı. Bu çalışma ile meydanın engelli vatandaşlar tarafından daha rahat kullanılabilmesine imkan sağlanırken, Cumhuriyet Meydanı’nın estetik görünümünün ve kullanılabilirliğinin artırılması amaçlanıyor.

Çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi ile Selekler arasında bulunan güneydeki mevcut kaldırımlar da yenilenecek. Ayrıca, 2 bin 100 metrekarelik meydan ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Çalışmaların Mart ayının ilk haftasında tamamlanması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.