Yavuz Selim Ortaokulu kütüphanesine kavuştu

Yavuz Selim Ortaokulu kütüphanesine kavuştu Zeydan Karalar’ın okuma, kitap ve kütüphane kararlılığı sürüyor “Kitapsız büyüyen çocuk susuz ağaca benzer.”

10 Mart 2022 Perşembe 14:14
Yavuz Selim Ortaokulu kütüphanesine kavuştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kitap okumanın ve modern eğitimin, bir toplumun ve ülkenin gelişmesinde, zenginleşmesinde, çağdaşlaşmasında ne denli önemli olduğunu her fırsatta dile getirirken, kütüphaneler kurmaya, özellikle çocukları kitapla buluşturmaya yönelik çalışmalara devam ediyor.

 

ASKIDA KİTAP UYGULAMASIYLA KIRSALDAKİ ÇOCUKLARA KİTAP SAĞLANACAK

Eşi Nuray Karalar’ın görev yaptığı Yavuz Selim Ortaokulu’na Adana Büyükşehir Belediyesi olarak kütüphane kazandırdıklarını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, “Yakın zamanda başlatacağımız Askıda Kitap uygulamamızla, özellikle kırsal bölgelerdeki okullara kitap desteği sağlayacağız” dedi.

Kütüphane içerisindeki “Kitapsız büyüyen çocuk susuz ağaca benzer” mesajı dikkat çekti ve beğeni topladı.

Yavuz Selim Ortaokulu Kütüphanesi’nde 2500 kitap mevcut. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.