'Sıfır Atık' projesiyle kütüphane

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Azganlık Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu bünyesinde 'Sıfır Atık' projesiyle geri dönüşüm kütüphanesi oluşturuldu. Kütüphanenin açılışını İskenderun Kaymakamı İskender Yönden yaptı.

26 Mart 2022 Cumartesi 10:18
'Sıfır Atık' projesiyle kütüphane

Okulda düzenlenen açılış törenine Kaymakam İskender Yönden, İskenderun  Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı,  AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ali Haytaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Hazırlanan geri dönüşüm kütüphanesinin palet, bilgisayar kasaları, meyve kasası, oto lastiği, lastik jant kapağı, masa için büyük kablo makarası, oturak için kütük gibi geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak dizayn edildiği belirtildi. Kütüphanenin yapımı, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. 

Anahtar Kelimeler:
HaberKÜTÜPHANEAtık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.