Kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynıyor

Yüreğir Belediyesi’nin aşevinde özenle hazırlanan sıcak yemekler, her gün 4 bin 200 ailenin sofrasına ulaşıyor.

11 Mart 2022 Cuma 12:38
Kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynıyor

Belediyenin aşevi, sabahın ilk saatlerinde çalışmalarına başlıyor. Kazanlar ihtiyaç sahibi aileler için kaynıyor. Yemek yapamayan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sofralarına her gün sıcak yemek ulaştırılıyor. Yemekler son derece hijyenik ortamlarda hazırlanıyor. Aşevi aracıyla 4 bin 200 aileye dağıtım yapılıyor.

GÜN ÇORBA İKRAMIYLA BAŞLIYOR

Yüreğir Belediyesi aşçılarının özenle pişirdiği çorbalar da ilçenin işlek noktaları olan Şehir Hastanesi durağı ve Taşköprü’de tek kullanımlık bardaklarla vatandaşlara ikram ediliyor. İşçi, memur, öğrenci, esnaf ve hasta yakınları soğuk havada sıcak çorbayla güne başlıyor.

YEMEKLERİ GIDA MÜHENDİSLERİ DENETLİYOR

Geçici destekler yerine vatandaşların daima yanında olmayı ilke edindiklerini belirten Yüreğir belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet üretiyor, ilçemizde dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilemeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sofralarına kadar ulaşan yemeklerimiz gıda mühendislerinin denetimlerinden geçiyor. Kaliteden ödün vermeden kapasitemizi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.