EVDEN 3 KAMYON ÇÖP ÇIKARTILDI

MERSİN'in Tarsus ilçesinde çevreye yayılan kötü kokular sebebi ile vatandaşın ihbar ettiği evden 3 kamyon çöp çıkarıldı.

02 Mart 2022 Çarşamba 16:11
EVDEN 3 KAMYON ÇÖP ÇIKARTILDI

Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir evden gelen kötü kokular sonrası evde çöp biriktirildiği ihbarını alan Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Çevreye yayılan kötü kokular nedeni ile mahalle sakinlerinin şikâyette bulunduğu eve giden ekipler, evin tüm odalarının eski eşyalar ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti.  Evin temizlenmesi için harekete geçen ekipler, gerekli tüm önlemleri aldıktan sonra çalışmalarına başladı. Saatler süren çalışma sonucu temizlik ekipleri evde, demirden, plastik ürünlere, kıyafetten, mutfak ürünlerine kadar 3 kamyondan fazla atık malzeme ve çöp çıkarttı.Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Sağlığınız bizim için her şeyden önemli dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.