Engelli badminton sporcuları Türkiye 2’ncisi oldu

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına yarışan engelli badminton sporcuları, Konya’da düzenlenen turnuvadan Türkiye derecesiyle kente döndü.

23 Mart 2022 Çarşamba 11:29
Engelli badminton sporcuları Türkiye 2’ncisi oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından organize edilen '13. Para Badminton Türkiye Şampiyonası' sona erdi. 15 ilden 67 sporcunun katılımı ile 6 farklı kategoride Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile tamamlandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan şampiyonada il sıralamasında Konya 550 puanla ilk sırayı aldı. Osmaniye 425 puanla ikinci, Samsun ise 375 puanla üçüncü sırayı aldı. Osmaniyeli sporcuların elde ettiği dereceler ise şu şekilde oluştu; Kahraman Selli WH2 Türkiye birincisi, Halit Yaşar Atay WH2 Türkiye ikincisi, Hatice Atay WH2 kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Ahmet Duran Bozkuş WH2 Türkiye üçüncüsü, Derviş Arslan WH2 Türkiye üçüncüsü, Muhammet Ömer Zehir SL4 Türkiye üçüncüsü ve  Veli Timi SH6 Kategorisi Türkiye üçüncüsü oldu. 

Anahtar Kelimeler:
HaberSporOSMANİYEEngelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.