ÇUKUROVALI KADINLAR EL BECERİLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Doğada atık halde bulunan eşyaları geri dönüştürme işlemlerinden geçirerek el becerilerini konuşturan Çukurovalı kadınlar, ÇUKUROVA Belediyesi’nin Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde verilen kurslarla ev ekonomisine destek oluyorlar.

01 Mart 2022 Salı 10:58
ÇUKUROVALI KADINLAR EL BECERİLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

‘KURSLAR ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR’

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, el sanatlarının pek çok dalından, görsel sanatlara, müzikten, sahne sanatlarına kadar, 62 branşta ve 13 merkezde verilen kurslara, Çukurovalıların büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Meslek ve hobi kurslarının önemine vurgu yapan Başkan Çetin, bu kursların ve eğitimlerin ülke ekonomisine çok önemli bir katkı sunduğunu söyledi.
Ayrıca Başkan Soner Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, gerçekleştirecekleri çok sayıdaki etkinlik olduğunu, bunlardan birisinin de Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde olacağını, tüm Çukurovalıları şimdiden davet ettiğini sözlerine ekledi.Özellikle kadınların bu kursları yakından takip etmesini ve katılmasını isteyen Çetin, “Kadınlarımız sosyalleşerek, boş vakitlerini değerlendirmeyi ve bunu yaparken de kazançlı çıkabiliyorlar. Hem para kazanma, hem de yeni beceriler edinmenin keyfini yaşıyorlar” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.