ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENDİ

MERSİN'de Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılında üretim ve tasarrufa yönelik yaptıkları çalışma sonucu zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan 2150 adet çöp konteynerini tamir ederek, tekrar halkın hizmetine sundu.

09 Mart 2022 Çarşamba 16:18
ÇÖP KONTEYNIRLARI YENİLENDİ

İyi ve Temiz Bir Tarsus İçin Çalışıyoruz' sloganıyla harekete eden Tarsus Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın önderliğinde daha temiz Tarsus hedefine emin adımlarla ilerliyor. 7/24 hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları ve zaman içerisinde oluşan yıpranmalar sonucu hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerini sağlam hale getirerek tekrar kullanıma sunarken, Tarsus’un her noktasında bulunan çöp konteynerlerinin yerinde bakım, onarım, boyama ve yenileme işlemlerini kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirerek tasarruf elde ediyor.

İlçe genelinde işlevini yitirmiş konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarını atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Bozdoğan, 2021 yılında 2150 adet çöp konteynerinin hizmete kazandırdıklarını söyledi. Başkan Bozdoğan, göreve geldiklerinde bu güne kadar tasarruf tedbirlerini çok iyi uyguladıklarını ifade ederek, "Kendi öz kaynaklarımızı kullanmaya gayret ettik.  Bu kapsamda yenileme çalışmasına, atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edeceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışma ile onarımı ve boyaması yapıldıktan sonra tekrar halkımızın hizmetine kazandırılıyor. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu şekilde hem görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor hem de etrafa pis koku yayan konteynerler ortadan kalkmış oluyoruz. 2021 yılında 2150 adet çöp konteynerini tamamını onarıp bakımları yaparak, daha sağlam, daha temiz ve daha güzel görünüşle vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Geri dönüştürülen konteynerleri vatandaşın kullanımına sunan ekiplerimiz hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağladı. 

Anahtar Kelimeler:
HaberÇEVRETARSUS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.