ÇİGDER’den Çukurova gazeteciler derneğinin 47. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği (ÇİGDER) Yönetim Kurulu yayınladığı mesajla, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 47’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.

14 Nisan 2022 Perşembe 20:59
ÇİGDER’den Çukurova gazeteciler derneğinin 47. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

ÇİGDER Yönetim Kurulu adına açıklama yapan, Dernek Başkanı Azmi Ertan, “ ÇGC’nin Adana ve ülke basınında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir’in şahsında tüm cemiyet mensuplarını kutlayan Ertan, meslek kuruluşları arasında her zaman birlik ve beraberlikten yana olduklarını kaydetti.
ÇİGDER Başkanı Ertan, daha sonra şu görüşlere yer verdi:
“Basın bir ülkenin sağduyusudur. Yazılı basın ve internet medyası ise bir gövdenin dalları gibidir, kardeş kuruluşlardır. Dünyada giderek yaygınlaşan dijital haberciliğin yazılı basından ayrı durması düşünülemez. Bu düşüncelerle tüm ÇGC camiasını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

 Çukurova haber ajansı olarak, Çukurova Gazeteciler derneğinin kuruluşunun 47. Yıl dönümünü kutlarız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.