Çanakkale zaferi tiyatrosu

Adana'da kreş öğrencileri Çanakkale Zaferi'ni anlatan mini tiyatro gösterisi sundu.

17 Mart 2022 Perşembe 15:46
Çanakkale zaferi tiyatrosu

Çukurova Belediyesi Kültür ve Tesisler Müdürlüğü'nün Çanakkale ve Adana Şehitleri Parkı'nda gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Başkan Soner Çetin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi. Bu önemli parkın yapım hikayesini anlatan Başkan Soner Çetin, “Her yıl binlerce öğrencimizi ve vatandaşımızı Çanakkale’ye gönderdik. Talep o kadar çok arttı ki artık taleplere cevap vermek imkansız hale gelmişti. Çanakkale Komutanlığı ile irtibata geçtik ve onlar bizi yönlendirdi. Böylece bu parkı hizmete açtık. Şimdi okullar geliyor, vatandaşlarımız ziyaret ediyor ve bu ruhu yaşıyorlar” dedi.

Başkan Soner Çetin, Çukurova Gülen Yüzler Semt Kreşleri'nde eğitim alan çocukların kendilerine emanet edildiğini vurguladı. Çetin, “Çocuklarımız kreşlerimizde İstiklal Marşı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini öğreniyor. Biz Atatürk ilkelerinden ayrılmayan ve Cumhuriyet değerlerine bağlı çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımıza bu eğitimi veren öğretmenlerimizi kutluyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kreş öğrencilerinin Çanakkale konulu mini gösterisi büyük beğeni topladı. Başkan Soner Çetin, çocuklarla birlikte Çanakkale Türküsü'nü söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
HaberTiyatroçanakkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.