Başkanlar sorun dinledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.

15 Mart 2022 Salı 11:17
Başkanlar sorun dinledi

Birlikte önce Yurt Mahallesi Muhtarlığı'na giden Zeydan Karalar ve Soner Çetin, yanlarına mahalle muhtarı Arif Çetin’i de alarak vatandaşlarla sohbet etmek için mahalle sokaklarında dolaştı. Kısa zamanda mahalle sakinleri büyük bir kalabalığa dönüştü. Her iki belediyenin de yaptığı hizmetlerle ilgili olumlu görüşlerini ifade eden mahalle sakinleri ulaşım, semt pazarı yeri gibi konularda Zeydan Karalar ve Soner Çetin’den isteklerde bulundu.

Zeydan Karalar ve Soner Çetin yanında bulunan kurmaylarına vatandaşların istekleriyle ilgili talimatlar vererek hemen yerine getirilmesini istedi. Yurt mahallesi sakinleri sorunlarını dinlemeye gelen her iki başkanı da alkışlarla uğurladı. Zeydan Karalar ve Soner Çetin, Yurt Mahallesi Muhtarlığı yanında yer alan Çukurova Belediyesi'ne ait Atatürk Yaşam Köyü'ndeki Kadın ve Aile Müdürlüğü'nde çay içerek daha sonra mahalleden ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
HaberBELEDİYEBaşkanlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.