Altunok doktorların gününü kutladı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Halkımızın sağlığı için gece-gündüz fedakarca çalışan ve bu yolda şehit olan sağlıkçılarımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi.

14 Mart 2022 Pazartesi 13:28
Altunok doktorların gününü kutladı

Silifke Belediye Başkanı Altunok, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Altunok mesajında, “Her zaman olduğu gibi yaklaşık iki  yıldır devam eden korona virüs salgını ile mücadele eden ülkemiz insanlarının teşhis ve tedavilerinin yapılmasında büyük bir özveri gösteren sağlık çalışanlarımız yılmadan görevlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Koronavirüs salgınıyla mücadelede en ön saflarda olan sağlık çalışanlarımız başarılı ve özverili çalışmalarla halkımıza şifa dağıtmaya devam etmektedir.  Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini ‘insana hizmet' ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedir.Sağlığın korunması ve geliştirilmesi için yaptıkları ve yapacakları tüm çalışmalarında, üstün gayret ve çabalarından dolayı tüm sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta Silifke’mizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 mart tıp bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Görevleri esnasında şehit olan sağlık çalışanlarımızı da rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
HaberMERSİNSİLİFKEDoktor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.