180 SANİYEDE 20.000 TL VURGUN

Mersin'in Silifke ilçesinde bir markete giren şüpheli S.T.(24) 38 şişe içki ve 285 paket sigara çaldıktan sonra yakalandı.

01 Mart 2022 Salı 10:35
180 SANİYEDE 20.000 TL VURGUN

İlçeye Mukaddem Mahallesi'nde bir büfenin kapı camını kırarak içeri giren hırsız, 3 dakika içerisinde 20 bin TL değerinde çeşitli markalarda 38 şişe alkollü içeceği ve 285 paket sigarayı çaldı. İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin 25 suç kaydı bulanan S.T.  olduğunu tespit etti.  Kısa sürede yakalanan S.T., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İlçeye Mukaddem Mahallesi'nde bir büfenin kapı camını kırarak içeri giren hırsız 180 saniye içinde 20 bin tl tutarında çeşitli alkollü içecekler ve tütün ürünlerini çaldı. İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri , güvenlik kamera kayıtlarını izledikten sonra şüphelinin eşgalini tespit ettiler. Yapılan araştırmada şüphelinin 25 suç kaydı olduğu tespit edilip, kısa sürede yakalandı.Emniyet'teki işlemlerinden sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
AdanaMERSİNTEKELSİLİFKE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.