Adana Demirspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları

Geçtiğimiz sezon tam 26 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Adana Demirspor başarılı performans göstererek ligi ilk 10’un içerisinde tamamladı.

01 Temmuz 2022 Cuma 22:34
Adana Demirspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları

Adana Demirspor yeni sezon için transferlere ve hazırlıklara başladı. 

Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona eren Yusuf Sarı mavi lacivertli takım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Ardından bir dönem Trabzonspor’da forma giymiş Abdürrahim Dursun ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 

Abdürrahim Dursun’dan sonra sol bek bölgesi için bir transfer daha gerçekleşti. Portekizli Kevin Rodrigues ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da forma giyen kaleci Ertaç Özbir ile 2+1 yıllık; Adana Demirspor ile sözleşmesi biten kaleci Vedat Karakuş ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandı. 

Göztepe forması giyen kaleci İrfan Can Eğribayat ile ilgili haberleri yalanlayan Başkan Murat Sancak Aron Muric için kulübü Manchester City ile görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Daha önce ülkemizde Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük takımlarında forma giymiş olan Badou Ndiaye bu sefer mavi lacivertli formayı terletecek. 

2019’dan beri Adana Demirspor forması giyen stoper oyuncu Semih Güler ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 

Geçtiğimiz sene Espanyol takımından kiralık gelen Vargas’ın sözleşmesi sona erdi. Süper Lig’de 33 maçta 5 gol 13 asist ile asist krallığında 2.oldu. Sözleşmesi biten Vargas ile henüz yeni bir sözleşme imzalanmadı.

Adana Demirspor’dan ayrılan bir diğer isim Galatasaray’dan kiralık gelen 21 yaşındaki Yunus Akgün oldu. Akgün ligde 34 maçta 8 gol 11 asistle Adana Demirspor’a katkı sağladı. 

Adana Demirspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz Cuma günü Bolu’da başlayacak. Birinci etap kampında iki hazırlık maçı oynayacak olan Adana Demirspor, 8 Temmuz'da Gaziantep FK ile, 12 Temmuz'da ise Katar'ın Umm Salal takımı ile karşılaşacak.

Mavi-lacivertliler 16 Temmuz’da sona erecek 1. etap çalışmalarının ardından ikinci etap kamp çalışmalarını 20 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında İtalya’da sürdürecek.

SELEN CANSU AKSOY

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.