Adana Demirspor - Giresunspor maçının ardından

20 Ocak 2023 Cuma 23:24
Adana Demirspor - Giresunspor maçının ardından
Spor Toto Süper Lig'in 20’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Bitexen Giresunspor’la 1-1’lik skorla berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montellla ile Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş yaptığı açıklamada maça iyi başladıklarını ve golü erken bulduklarını belirterek, “Golün ardından kısa süre sonra 10 kişi kaldık. Rakibimizin girdiği pozisyonlar oldu. Uzatmalar da dahil neredeyse 90 dakika 10 kişi oynadık. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar oldu. Değerlendirebilseydik maçı koparabilirdik. Bugün 19’uncu maçımızı oynadık. 11 tane deplasman maçına çıktık. Deplasmanlarda iyi oynayan bir takımız. İç sahada müthiş bir grafiği olan Adana Demirspor’la karşılaştık. Eksik kalmamızdan sonra baskılı oynadılar. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi. Önümüzde Galatasaray maçı var. Zor bir maç olacak. Şimdi ona hazırlanacağız” dedi.
MONTELLA: MAĞLUP OLMUŞ GİBİ ÜZGÜNÜZ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise sonuçtan memnun olmadıklarını dile getirerek, “Mağlup olmuş gibi üzgünüz. Maça çok iyi başlamıştık ve net pozisyonlarımız vardı. Rakibe penaltı verdik. Kırmızı karttan sonra 30 şuttan fazla attık. Çok fazla istekli olduğumuz maçlarda risk olabiliyor. Onun için bir puan önemliydi. Fakat bir hataya düştük. Rakiplerin zaman geçirme hareketlerine gerildik. Bu Türk futbolu için pozitif olmayan bir yön. Hakemlerin otoriterliğini konuşturması lazım. Bu kadar ara verilmesi maç ritmini bozuyor. Yapıcı bir eleştirim var. Rakip kalecinin uzun atışlarını saydım. 20 kere uzun oynadı. Her oyun başlangıcında 30 saniye kaybettik. İkinci yarıda da bu devam etti. Ama Türk futbolunun maç ritminin yükselmesi için bunlara engel olmak gerekir” diye konuştu. ()

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Hakan Keleş’in açıklaması
- Vincenzo Montella’nın açıklaması

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.