BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 'GEREKEN NEYSE YAPIN' TALİMATI

Terörist Volkan Bora ile birçok fotoğrafı ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki fezleke süreci hızlı işleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün AK Parti MYK’da kurmaylarına talimat verdi. Erdoğan’ın, “Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın” dediği belirtildi.

12 Ocak 2022 Çarşamba 09:36
BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 'GEREKEN NEYSE YAPIN' TALİMATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında  Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yapılan görüşmelerde  2017’de düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen ‘Koçero Meleti’ kod adlı PKK’lı terörist Volkan Bora ile terör kampındaki fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında düzenlenen fezleke oldu. Erdoğan’ın kurmaylarına, “Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın” talimatı verdiği öğrenildi.

Başkan Erdoğan’ın bu talimatı üzerine, Cumhurbaşkanlığınca söz konusu fezlekenin TBMM Başkanlığı’na sunulmasının ardından Meclis Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyonu’nun, Güzel hakkındaki dosyayı öne alacağı ve en erken sürede toplanacağı belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.