Özdağ: Sorunlara çözüm için bizi tercih edin 

10 Mayıs 2023 Çarşamba 15:27
Özdağ: Sorunlara çözüm için bizi tercih edin 
ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye'nin aydınlık yarınları ve sorunlara çözüm için tercihin kendilerinden yana kullanılmasını istedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'in Silifke ilçesine gelerek esnafı ziyaret etti. İlçede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Özdağ, 14 Mayıs seçiminin Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Özdağ, "Bu seçimde Zafer Partisi'ne oyunuzu verin. Bir sene içerisinde bütün sığınmacıları vatanlarına yollayalım. Sizlere söz veriyorum; güzel yarınlar, güzel bir Türkiye için, aydınlık yarınlar için bizler hep vatandaşlarımızla olacağız. Sizlerin dertleri ile dertleniyoruz. Sorunlara çözüm bulmak için bizleri tercih edin" dedi. Özdağ, gezisi sırasında esnafın sorunlarını da dinledi. () 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.