Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz açıklaması

17 Eylül 2022 Cumartesi 21:35
Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz açıklaması
ADANA 29’uncu Altınkoza Film Festivali’ne katılan Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, oyuncu Burak Deniz’le yaşadıkları gerginlik hakkında açıklama yaptı. İkili, konunun yargıya taşındığını ve süreci avukatlarıyla yürüteceklerini kaydetti.
29’uncusu düzenlenen Adana Altınkoza Film Festivali’ne katılmak için kente gelen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’nin, kaldıkları otelde oyuncu Burak Deniz ile gerginlik yaşadığı ileri sürüldü. İddiaya göre Deniz, genç çifte küfredip tartışma çıkardı. Konuyla ilgili ödül töreni öncesi açıklama yapan Şahinkaya, "Bu geceye katıldığım için çok mutluyum. Burada ben de ödül vereceğim. Adana’yı çok seviyorum. Hukuki süreç başladı, artık konunun ayrıntılarını avukatlarımızdan öğrenirsiniz. Bununla ilgili daha fazla konuşmayacağım" dedi. Yusufi ise bu olayın enerjilerini düşürmediğini, iyi olduklarını, gereken sürecin başladığını belirtti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.