Mersin’de kırsal mahallelere ücretsiz bayram tıraşı hizmeti

Mersin’de kırsal mahallelere ücretsiz bayram tıraşı hizmeti

GÜNDEM 3.06.2025 13:59:05 0
Mersin’de kırsal mahallelere ücretsiz bayram tıraşı hizmeti
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ’Mobil Kuaför Aracı’ ile kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara ücretsiz kuaför ve berber hizmeti sundu.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ‘Mobil Kuaför Aracı’, her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların yüzünü güldürdü. Çalışmalarına hız veren ve Mersinlilerin ‘bayram tıraşları’ yapılan Mobil Kuaför Aracı hizmetinden vatandaşlar memnuniyet duyduklarını ifade etti. ’Mobil Kuaför Aracı’nın son durağı Toroslar İlçesi Hamzabeyli Mahallesi oldu. Büyükşehir Belediyesinin ’Mobil Kuaför Aracı’ hizmetinden bugüne kadar 25 bin 856 kişinin faydalandığı bildirildi.

"25 bin 856 kişiye hizmet verdik"
Mobil Kuaför Sorumlusu Neslihan Tukta, 2 Mobil Kuaför Aracı ile hizmet verildiğini belirterek, "Araçlarımızdan bir tanesi ile Tarsus’a, diğeriyle de Mersin merkez 4 ilçe ile Erdemli ve Silifke’ye kadar hizmet veriyoruz. Bugüne kadar 25 bin 856 kişiye hizmet verdik. Amacımız daha fazla vatandaşa ulaşmak. Şu an bayram haftası olduğu için de çok fazla talep var. Tüm talepleri değerlendiriyoruz ve daha çok hizmet vermeye çalışıyoruz. Bayram yoğunluğumuz çok fazla. Vatandaşlara birer tebessüm ettirmek bizi çok mutlu ediyor" dedi.
Mobil Kuaför hizmetinden faydalanan 72 yaşındaki Ferdane Yiğiter saçlarını ilk kez boyattığını anlatırken, "Bayram öncesi çok güzel oldu. Ben 72 yaşındayım ve şimdiye kadar saçımı hiç boyamadım, ilk kez boyuyorum. Bayram’a hazırım. Torunlarım beni görünce şaşıracak ve ‘Babaanne, anneanne güzel olmuşsun’ diyecekler. Köyümüzde kuaför yok, saç kestirmeye çarşıya gidiyoruz. Başkanımız bizi bu meşakkatten de kurtardı" diye konuştu.

Altyapı çalışmalarında Roma döneminden kalma mozaik bulundu

Adanalı çiftin bayram geleneği sürüyor: Yüzlerce çocuğa harçlık verdiler

Kahramanmaraş’ta 323 acemi kasap kendini yaraladı

Adana’nın dağ köyünde 89 yıllık bayram geleneği

Kurbanlık fiyatları yüzde 40 düştü

Denizde 70 yaşındaki şahsın cesedi bulundu

Doğan: "Verimli üretimin yolu dijital tarımdan geçiyor"

Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç bariyere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Elbistan’da trafik kazası: 2 yaralı

Bayram tatilinde sıcaktan kaçan vatandaşlar, Zorkun Yaylası’nda serinledi

Mersin Sinema Ofisi, sektör buluşmalarında yoğun ilgi gördü

Mersin’de kurban kesimi hem hijyenik hem ücretsiz

’Elbistan Belediyesi aile şirketine döndü’ iddiası

Kaçan boğa ortalığı bir birine kattı, diğeri ise denizde telef oldu

Mersin’de itfaiye eri adayları parkur sınavına hazırlanıyor

Parmak büyüklüğünde geyik böceği görüldü: Cezası 557 bin TL

Hatay’da kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

AK Partili Yayman: "2 trilyon doları biz terörle mücadeleye harcamasaydık, şu anda Türkiye’de kişi başına düşen milli gelir 25 bin dolar olacaktı"

Reyhanlı’da açık alana bırakılan kurban atıkları temizlendi

Modern köy evlerinin teslimi sürüyor, bayrama yeni yuvalarında girdiler

Motosikletli sürücüden D-400 karayolunda tehlikeli hareketler

El frenini çekmeyi unuttuğu aracının peşinden koşsa da çaresiz kaldı, o anlar kamerada

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, doğal kaynak suyunda yüzerek serinledi

Hayrete düşüren görüntü: Kaza yaptıkları araçtakilere korku dolu anlar yaşattılar

Kahramanmaraş’ta deprem şehitleri kabirleri başında anıldı

Mersin’de 275 acemi kasap kendini yaraladı

Kurbanlıklar firarda

Sokakların gizli kahramanları Kurban Bayramı’nda sahada

Karayolunda trafiği durduran boğa, sahiplerine korku dolu anlar yaşattı

Adana’da 194 acemi kasap hastanelik oldu

Yükleniyor