Kızı ile birlikte kocası tarafından katledilen kadının ‘Eşim madde kullanıyor, benim sonum iyi olmayacak’ dediği ortaya çıktı

Kızı ile birlikte kocası tarafından katledilen kadının ‘Eşim madde kullanıyor, benim sonum iyi olmayacak’ dediği ortaya çıktı

GÜNDEM 10.07.2025 09:13:07 0
Kızı ile birlikte kocası tarafından katledilen kadının ‘Eşim madde kullanıyor, benim sonum iyi olmayacak’ dediği ortaya çıktı
Hatay’da eşini ve kızını av tüfeğiyle vurarak öldüren şahsın madde bağımlısı olduğu ortaya çıktı. Eşi tarafından katledilen kadının komşusu, cani kocanın geçmişte de aile içerisinde silahlı saldırıda bulunduğunu belirterek, "Kendi anlatıyordu, eşi madde kullanıyormuş. ‘Eşim madde kullanıyor, benim sonum iyi olmayacak’ diyerek hep korkuyordu" dedi.
Olay, 14 Haziran günü Altınözü ilçesi Babatorun Mahallesi’nde yaşanmıştı. Mahalledeki 3 katlı binanın 2. katında yaşayan H.İ., eşi Feryal İ. (45) ve 12 yaşındaki kızı İrem İ.’yi av tüfeğiyle vurmuştu. Babası tarafından vurulan İrem olay yerinde, annesi ise 6 gün sonra hastanede hayatını kaybetmişti. Feryal İ.’nin arkadaşı olan komşu Hüsne Sipahi, olay günü yaşananları ve aile arasındaki sorunları anlattı.

"İnsanın tek güveneceği kişi eşidir ve arkadaşımız eşi tarafından katledildi"
Eşini ve kızını öldüren şahsın geçmişte de oğluna tüfekle ateş ettiğini anlatan Hüsne Sipahi, "Çığlık seslerine koştuk. Gittiğimizde kızımız yerde vefat etmişti, annemiz yardım istiyordu. Lütfen kadınlar ve çocuklar ölmesin. İnsanın tek güveneceği kişi eşidir ve arkadaşımız eşi tarafından katledildi. Daha önce yine silahlı saldırı oldu, oğlunu hedef almıştı. O zaman oğlu kendinden daha güçlü geldi ve müdahale etti. Lütfen böyle insanlar toplum içerisinde gezmesin" dedi.
Feryal İ.’nin sohbet esnasında eşinin madde bağımlısı olduğunu ve aralarında zaman zaman küslük olduğunu anlattığını söyleyen Sipahi, "Güzel bir hayatı vardı, güzel bir anneydi. Bizim gördüğümüz kadar mutluydu. Sadece eşi madde kullanıcısıydı, duyuyorduk ve bunu kendi söylüyordu. Bu konuda yakınıyordu, her defasında şikayetçi oluyordu. Şikayetçi olduktan sonra eşi hep tehdit ediyordu şikayetini alması için. Kendi anlatıyordu, eşi madde kullanıyormuş. ‘Eşim madde kullanıyor, benim sonum iyi olmayacak’ diyerek hep korkuyordu. Bundan dolayı devletimizden hep yardım bekliyordu. Kendini ve çocuğunu öldüreceğini hiç beklemiyordu. Daha önce bir defa daha böyle saldırmıştı. O saldırıdan sonra tedavi olacağını söyleyerek çok yalvardı, tedavi olacağını söyleyerek sürekli barışmak istiyordu. Devletimizden ricam bu adam bir daha serbest kalmasın" ifadelerini kullandı.

Osmaniye’de ev yangını

Hassa kaymakamı Safa Kahraman göreve başladı

Erdemli’de 7 ayda 110 kişi sigarayı bırakmak için başvuru yaptı

Mersin’de ormanda piknik yapan 5 kişiye ceza

Tescilli ırk olan Çatalburun köpeği bir batında 13 yavru dünyaya getirdi

Deprem bölgesinde dostluk yemeği

Mersin’de Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

MESKİ, Güzeloluk Mahallesi’nde su teminini güvence altına aldı

Akdeniz’de metruk yapılar tek tek yıkılıyor

Adana’da iskelenin halatı koptu, işçi ölümden döndü

Aç kalan domuz sürüsü şehre indi

Demir saçın çökmesiyle çatıdan düşen kadın yaralandı

Motosiklete çarpan ticari taksi mağazaya daldı: 1 yaralı

Prof. Dr. Akpınar: "Kalbinde sorun olmayan kişiler de yaz aylarında dikkatli olmalı"

Osmaniye’de kontrolden çıkan tır devrildi: 2 yaralı

Orman yangınlarında zarar gören alanlar için Güneyler Kuyumculuktan örnek davranış

Hatay’da gümrük kaçağı sigara operasyonu

18 yıl hapis cezası ile aranıyordu Antakya’da yakalandı

Dörtyol’da hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı

Mersin’de üniversitelilere ücretsiz nakliye desteği

Mersin’de toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Mersin’de trafik tatbikatı gerçeği aratmadı, vatandaşlar kazayı gerçek sandı

Kozan’da TOKİ tarafından inşa edilen deprem ve sosyal konutlarında sona gelindi

Ticaret İl Müdürlüğü Mersin’de denetimlerini sürdürüyor

Örnek imam, hem çocukların gönlünü kazanıyor hem de Kur-an eğitimi veriyor

Kahramanmaraş’ta 4 uyuşturucu taciri tutuklandı

Belediye başkanı sokağı süpüren kadının elinden süpürgeyi alıp kendi süpürdü

Mersin’de huzur ve güvenlik için gece gündüz mücadele

Akaryakıt tankerinden binlerce paket kaçak sigara çıktı

Yürüteçle bile yürüyemiyordu ameliyat oldu yürümeye başladı

Yükleniyor