Isparta32 Spor Mersin'de Gol Yağmuruyla Kazandı: 5-3

Isbaş Isparta32spor, deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 5-3 mağlup ederek Play-Off potasına girmeyi başardı. Sinan Akaydın'ın hat-trick yaptığı maçta ilk yarıda açılan fark belirleyici oldu.

SPOR 17.12.2025 22:15:05 0
Isparta32 Spor Mersin

ISPARTA - BHA

Türkiye Futbol Federasyonu Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta 16. hafta mücadelesinde Isbaş Isparta32spor, deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 5-3 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Temsilcimiz bu sonuçla Play-Off potasına girmeyi başardı.

Mersin Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Antalya Bölgesi hakemi İbrahim Güner yönetirken, yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Denizcan Şahin ve Kaan Kaya yaptı.

Fırtına Gibi Başlayan İlk Yarı

Isbaş Isparta32spor sahaya; Mehmet Kağan Kuyucu, Cem Özdemir, Kamil İçer, Yiğithan Güveli, Hüseyin Öztürk, Alperen Pak, Abdülkerim Canlı, Hüseyin Caner Bağ, Ziya Alkurt, Kerem Baykuş ve Sinan Akaydın ilk 11’iyle çıktı. Temsilcimizin başında teknik sorumlu olarak Hüseyin Samet Aksoy görev aldı.

Ev sahibi Yeni Mersin İdmanyurdu ise Murat Demir, Muhammed Ali Güney, Yusuf Yalçın Arslan, Koray Baykara, Aslan Gök, Rohat Ağça, Ahmet Mümin Papaker, Furkan Güneş, Serhat Özdemir, Abdullah Ersin ve Christopher Jakob Aydemir ile sahadaydı.

Maça etkili başlayan temsilcimiz, henüz 4. dakikada Kerem Baykuş’un pasında Hüseyin Caner Bağ’ın sol ayakla kaydettiği golle öne geçti.
12. dakikada Sinan Akaydın’ın ceza sahası dışından yaptığı vuruş kaleci hatasıyla ağlara giderken skor 2-0 oldu.
15. dakikada Sinan’ın ortasında Ziya Alkurt farkı üçe çıkardı.
28. dakikada ise Caner’in ortasında Sinan Akaydın, kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü atarak ilk yarıyı 4-0 tamamladı.

İkinci Yarıda Yaşanan Gol Alışverişi

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha istekli başladı. 58. dakikada Serhat Özdemir’in ceza sahası dışından attığı golle skor 4-1 oldu.
Bu gole sadece bir dakika sonra cevap veren Isparta32spor, Caner’in pasında Sinan Akaydın’ın golüyle durumu 5-1’e getirdi.

  1. dakikada Serhat Özdemir bir kez daha sahneye çıkarak farkı üçe indirdi.

  2. dakikada Mehmet Can Yapal’ın ortasında Christopher Jakob Aydemir’in kafa golüyle skor 5-3’e geldi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi Isbaş Isparta32spor 5-3 kazanarak deplasmandan altın değerinde 3 puanla döndü.

Yüzyılın Konut Projesi'nde 41 ilde 144 bin konut sahibi belirlendi

İskenderun Limanı ve İstanbul Havalimanı'nda büyük uyuşturucu operasyonu

Mersin'de yasa dışı bahis operasyonu: 47 şüpheli yakalandı

AK Partili Dağlı: Adana'daki sel yönetim zafiyetidir

Adana'da eğitmenlere kapasite geliştirme eğitimi verildi

ASKİ araç filosunu 180'e çıkardı, kiralama yerine tasarruf

Adana'da yoğun yağışa anında müdahale

Otoyolda yarışan 4 sürücü yakalandı

18 İl İçin Sarı Kodlu Yağış Alarmı

Resmi Gazete'de Üst Düzey Atamalar ve Görev Değişiklikleri

Yayman: Terörsüz Türkiye, bölge ve Suriye tezimizi savunuyoruz

Kayseri'de 4. Uluslararası Âşıklar Şöleni Başlıyor

TÜİK il nüfusları açıkladı: Memleket kayıtlarına göre rakamlar

Meteoroloji'den kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı

Özbekistan Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı

Adana'ya eğitim, ulaşım ve tarımda dev yatırımlar

Basketbol Süper Ligi ve diğer liglerde haftanın maç programı açıklandı

Hafta sonu yağış ve fırtına geliyor

Murat Sancak ev hapsiyle tahliye edildi

Çayırova'da mezarlık bakım çalışmaları devam ediyor

Aksaray'ı hızlı trenle bölgesel üs yapacak proje başlıyor

Nevşehir Belediyesi Kros Ligi'nde lider

Moğolistan, 2026-35 Verimlilik Master Planı'nı onayladı

19 ilde siber suç operasyonu: 65 tutuklama

19 ilde 65 siber suçlu tutuklandı

MHP Çukurova'da kan ve kök hücre bağışı kampanyası başlatıyor

Çukurova Demirspor Süper Amatör Lig'e yükseldi

İstanbul'a kar geliyor, 12 il için sarı kod uyarısı

46 ilde FETÖ operasyonu: 82 kişi tutuklandı

Keşanlı Gazeteciler CHP'nin Marmara Medya Buluşması'nda

Yükleniyor